Werken bij College de Heemlanden

Werken bij College de Heemlanden

Wij zijn College de Heemlanden. We willen een topschool zijn, met een collectieve ambitie en een ongelooflijke drive. We geven leerlingen veel kennis mee, want we geven goed onderwijs.

College de Heemlanden biedt eigentijds en grensverleggend onderwijs op havo-, atheneum- en atheneum-plusniveau. Onze school is een school waar leerlingen zich gekend en geaccepteerd voelen, waar ze worden uitgedaagd en geïnspireerd om de lat hoger te leggen, het beste uit zichzelf en de ander te halen, initiatief te nemen en hun horizon te verbreden.

We leren onze leerlingen samenwerken, betekenis geven aan hun eigen leven en dat van anderen. Dat leven we voor: wij, docenten en medewerkers, vormen een hecht en professioneel team. We brengen kennis van buiten naar binnen, omarmen innovatie en net als onze leerlingen zijn we bezig met ontdekken, ontwikkelen en groeien. We houden leerlingen dichtbij als dat nodig is, en zetten ze aan tot het ontdekken van de wereld waar dat maar kan. Ons streven: trotse en gelukkige leerlingen.

Onze school ligt in het centrum van Houten, is verbonden aan Theater Aan de Slinger en ligt naast het NS-station. We hebben 1650 leerlingen en zo’n 170 medewerkers. We hebben een open oecumenische identiteit: of je nu gelooft of niet, respect is bij ons vanzelfsprekend.

Op College de Heemlanden lever je als docent zowel binnen de eigen sectie als binnen je afdeling een actieve bijdrage en je bepaalt met elkaar welke acties en initiatieven worden ondernomen om het onderwijs te verbeteren. Het wordt je niet opgelegd, maar je doet het als docenten met elkaar. Iedere dag, altijd.

Onze vacatures staan op Meesterbaan, klik hier.