Wie wij zijn

Op deze pagina kun je lezen in ons schoolpaspoort over wie wij zijn en over wat wij doen op College de Heemlanden. Bij 'zo ziet onze school eruit' vertellen we over ons schoolgebouw: de gangen, de kluisjes, de lokalen, de aula en je kunt zelfs een vr-tour door de school maken. De Heemlanden-specials zijn activiteiten die maken dat wij wij zijn. Dit zijn de dingen die onze school speciaal maken. Kijk zelf maar!

Zo ziet onze school eruit

College de Heemlanden ligt op een A-locatie midden in Houten en beschikt over een eigentijds, goed ingericht schoolgebouw. Op deze pagina vertellen we je erover. Je kunt op deze pagina ook een digitale vr-tour door de school maken.

Wat wij doen

Je kunt bij ons terecht met een advies voor havo, atheneum en atheneum-plus. We willen graag dat de lessen die je krijgt passen bij jouw manier van leren. We willen dat je wordt uitgedaagd op jouw eigen niveau. Daarom bieden wij je een aansprekend pakket aan vakken en mogelijkheden: voor havo, atheneum en atheneum-plus.

Onze identiteit

Al onze waarden hebben we verwoord in een schoolpaspoort. In dit document omschrijven we in de breedte waar de school voor staat. Het is niet zomaar een stukje tekst; het is ons identiteitsbewijs. Het beschrijft wie we zijn en waar we in geloven. Het is een opsomming van onze normen en waarden.