Kom langs!

Vind je het leuk om onze school beter te leren kennen, alleen of samen met je ouders? Op verschillende momenten in het schooljaar houden wij open huis. Onze voorlichting begint eind november. Op deze pagina vind je een overzicht van de verschillende activiteiten. Je bent van harte welkom!

Informatieavonden

Op maandagavond 19 en 26 november organiseren we twee informatieavonden voor ouders/verzorgers van leerlingen die de overstap gaan maken van de basisschool naar de middelbare school. Daarbij zijn de leerlingen zelf ook van harte uitgenodigd.

Jullie kunnen je nog inschrijven voor de informatieavond op maandag 26 november op deze pagina.

Vanwege grote belangstelling houden we een extra presentatie om 18.15 uur.

Open lesmiddagen

Dit schooljaar organiseren we van 10 t/m 13 december open lesmiddagen voor leerlingen uit groep 8. Het programma wordt uitdagend! Je kunt proeflessen volgen op het gebied van Arts, Science, Business en Sports.

Je kunt je aanmelden voor de open lesmiddagen via deze pagina.

Open huis

Donderdag 24 januari 2019 is het open avond in onze school. Deze avond ben jij onze gast. Misschien ga je naar één van de open lesmiddagen in december en/of ga je met je ouders de informatieavonden in november bezoeken.

Op de open avond staan alle docenten, medewerkers en heel veel leerlingen klaar om jou onze school te laten zien. Binnenkort kun je hier meer informatie vinden over het programma.

Heb je vragen?

Onze afdelingsleider van leerjaar 1, George Bos, zal jouw vragen graag beantwoorden. Jij of je ouders kunnen contact met meneer Bos opnemen door een mail te sturen naar g.bos@heemlanden.nl of door te bellen naar 030-6379944.

Heb je een specifieke vraag over atheneum-plus, neem dan contact op met Daniëlle Hagg. Zij is coördinator van atheneum-plus en is te bereiken via e-mail: hag@heemlanden.nl.

Download hier de activiteitenkalender

Informatieavond

Op maandagavond 19 en 26 november organiseerden we twee informatieavonden voor ouders/verzorgers van leerlingen die de overstap gaan maken van de basisschool naar de middelbare school. Daarbij waren de leerlingen zelf ook van harte uitgenodigd.

Open lesmiddagen

Dit schooljaar organiseren we van 10 t/m 13 december open lesmiddagen voor leerlingen uit groep 8. Het programma wordt uitdagend! Je kunt proeflessen volgen op het gebied van arts, science, business en sports.

Open avond

Donderdag 24 januari 2019 is de open avond in onze school. Deze avond ben jij onze gast! Binnenkort vind je hier meer informatie.