GET STARTED!

Wil je je aanmelden voor onze school? Klik dan hier.

Wat leuk dat je onze website bezoekt. Kijk rustig rond, want je vindt op deze pagina veel informatie over onze school. We hebben speciaal voor jou een aantal dingen op een rij gezet. Een nieuwe middelbare school is hartstikke leuk, maar ook best wel spannend! Serra en Isalinde geven je allerlei tips over hoe jij een flitsende start kunt maken. Dus waar wacht je nog op? Get started!

Bekijk nu de promovlog Get started! op College de Heemlanden.

Naast het filmpje van Serra & Isalinde kun je ook zelf alvast een kijkje nemen in de school door een digitale vr-tour te maken. Vind je het leuk om onze school beter te leren kennen, alleen of samen met je ouders? Op verschillende momenten in het schooljaar houden wij open huis. Onze voorlichting begint eind november. Op deze pagina vind je een overzicht van de verschillende activiteiten. Je bent van harte welkom!

Informatieavonden

Op maandagavond 19 en 26 november organiseren we twee informatieavonden voor ouders/verzorgers van leerlingen die de overstap gaan maken van de basisschool naar de middelbare school. Daarbij zijn de leerlingen zelf ook van harte uitgenodigd.

Open lesmiddagen

Dit schooljaar organiseren we van 10 t/m 13 december open lesmiddagen voor leerlingen uit groep 8. Het programma wordt uitdagend! Je kunt proeflessen volgen op het gebied van Arts, Science, Business en Sports.

Je kunt je niet meer aanmelden voor de open lesmiddagen. De inschrijving is gesloten.

Open huis

Donderdag 24 januari 2019 is het open avond in onze school. Deze avond ben jij onze gast. Misschien ga je naar één van de open lesmiddagen in december en/of ga je met je ouders de informatieavonden in november bezoeken. Op de open avond staan alle docenten, medewerkers en heel veel leerlingen klaar om jou onze school te laten zien.

De open avond is geweest. Wij hopen dat je een goede indruk hebt gekregen van onze school en zien je natuurlijk graag terug in onze brugklas. Als je in groep 7 zit, dan kun je volgend schooljaar langskomen op de open lesmiddagen.

Aanmelden

Op jouw basisschool kun je aangeven dat je voor onze school kiest. Jouw basisschool weet precies hoe dit gaat en kan je meer informatie geven. Na de aanmelding op de basisschool kun je het onderstaande aanmeldingsformulier downloaden en je inschrijving compleet maken.

Wil je je inschrijven voor een ander leerjaar? Download ook dan hier het aanmeldingsformulier.

Naar de brugklas

Op deze pagina lees je over hoe het eerste jaar op de middelbare school er bij ons uitziet. Welke vakken krijg ik eigenlijk? Gaan we op brugklaskamp? Gebruik we een agenda? Kan ik de weg wel vinden op school? Je zit vast vol met vragen. Je krijgt hier antwoord op veel vragen.

Open huis

Vind je het leuk om onze school beter te leren kennen, alleen of samen met je ouders? Op verschillende momenten in het schooljaar houden wij open huis. Op deze pagina vind je een overzicht van de verschillende activiteiten. Je bent van harte welkom!

Wie wij zijn

Op deze pagina's kun je lezen in ons schoolpaspoort over wie wij zijn en over wat wij doen op College de Heemlanden. Bij 'zo ziet onze school eruit' vertellen we over ons schoolgebouw: de gangen, de kluisjes, de lokalen, de aula en je kunt zelfs een vr-tour door de school maken. De Heemlanden-specials zijn activiteiten die maken dat wij wij zijn. Dit zijn de dingen die onze school speciaal maken. Kijk zelf maar!