GET STARTED!

Wat leuk dat je onze website bezoekt. Kijk rustig rond, want je vindt op deze pagina veel informatie over onze school. We hebben speciaal voor jou een aantal dingen op een rij gezet.

Leer ons kennen op de pagina Wie wij zijn.

Op de pagina Kom langs vind je uitgebreide informatie over de momenten waarop je langs kunt komen op onze school.

Op de pagina Naar de brugklas vind je informatie over welke vakken je krijgt in de brugklas; en je krijgt er informatie over huiswerk, Magister, de openingsweek aan het begin van de brugklas. Kortom, daar staat alles wat je moet weten om een goede start te kunnen maken.

Een nieuwe middelbare school is hartstikke leuk, maar ook best wel spannend! Serra en Isalinde geven je tips over hoe jij een flitsende start kunt maken. Dus waar wacht je nog op? Get started!

Bekijk de promovlog Get started! op College de Heemlanden.

Vind je het leuk om onze school beter te leren kennen, alleen of samen met je ouders? Op verschillende momenten in het schooljaar houden wij open huis. Onze voorlichting begint eind november. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende activiteiten. Op de pagina Kom langs! vind je uitgebreide informatie over de momenten waarop je langs kunt komen op onze school. Je bent van harte welkom!

Informatieavonden

Op maandagavond 18 en 25 november 2019 organiseren we twee informatieavonden voor ouders/verzorgers van leerlingen die de overstap gaan maken van de basisschool naar de middelbare school. Daarbij zijn jullie zelf ook van harte uitgenodigd. Aanmelden kan vanaf 16 september 2019 op deze website.

Proeflessen

Dit schooljaar organiseren we op maandag 9, dinsdag 10 en woensdag 11 december 2019 proeflessen voor leerlingen uit groep 8. Het programma wordt uitdagend! Je kunt proeflessen volgen op het gebied van Arts, Science, Business en Sports. Nieuw dit jaar is dat er ook voor ouders een programma wordt samengesteld op deze middag. Aanmelden kan vanaf 18 november 2019 op deze website.

Open huis

Donderdag 23 januari 2020 is het open avond op onze school. Deze avond ben jij onze gast. Op de open avond staan alle docenten, medewerkers en heel veel leerlingen klaar om jou onze school te laten zien.

Wil je je aanmelden voor onze school? Klik dan hier.

Aanmelden

Op jouw basisschool kun je aangeven dat je voor onze school kiest. Jouw basisschool weet precies hoe dit gaat en kan je meer informatie geven. Na de aanmelding op de basisschool kun je het onderstaande aanmeldingsformulier downloaden en je inschrijving compleet maken.

Wil je je inschrijven voor een ander leerjaar? Download ook dan hier het aanmeldingsformulier.

Naar de brugklas

Na de zomervakantie openen wij op dinsdag 3 september de deuren voor het nieuwe schooljaar; voor jullie het eerste schooljaar op College de Heemlanden. Op deze pagina zetten we een aantal zaken op een rij die van belang zijn voor een goede start.

Kom langs!

Vind je het leuk om onze school beter te leren kennen, alleen of samen met je ouders? Op verschillende momenten in het schooljaar houden wij open huis. Op deze pagina vind je een overzicht van de verschillende activiteiten. Je bent van harte welkom!

Wie wij zijn

Op deze pagina's kun je lezen in ons schoolpaspoort over wie wij zijn en over wat wij doen op College de Heemlanden. Kijk zelf maar!