Winters weer!

Open lesmiddag 13 december

Ondanks de winterse omstandigheden was de opkomst voor de open lesmiddagen afgelopen maandag erg goed. Slechts een enkele leerling heeft afgezegd en soms konden we die nog verplaatsen naar de open lesmiddag van woensdag 13 december. We kijken uit naar jullie komst.

Open lesmiddag 11 december

Leerlingen die zich voor vandaag hebben ingeschreven voor de open lesmiddag ontvangen van ons een e-mail. We realiseren ons dat de weersomstandigheden het lastig maken om de school te bereiken. Desondanks laten wij de open lesmiddag wel doorgaan. Wanneer u uw kind toch liever thuis wilt houden, dan verzoeken wij u vriendelijk om uw zoon of dochter af te melden.

De lessen gaan gewoon door!

Naar aanleiding van vragen over het al dan niet doorgaan van lessen en activiteiten, willen wij je het volgende berichten. Aangezien het overgrote deel van onze leerlingen uit Houten komt, gaan de lessen vandaag en morgen gewoon door en ook de proefexamens en de open lesmiddag vanmiddag willen we niet afblazen. Vandaag, maandag 11 december is er een 40-minutenrooster. Onderbouwklassen zijn om uiterlijk 12.20 uur uit en bovenbouwklassen om 13.15 uur. Ouders die het onverantwoord vinden hun kind op pad te sturen, kunnen hun kind natuurlijk afmelden.