Welkom op de nieuwe website van College de Heemlanden!

Daar is hij dan! Met trots verwelkomen wij je op de nieuwe website van College de Heemlanden. Mooi, fris, gebruiksvriendelijk en up-to-date. Zoals je ziet heeft onze website een geheel nieuw uiterlijk gekregen. De website is overzichtelijker geworden en makkelijker in gebruik. Via het menu aan de bovenkant kom je gemakkelijk bij de informatie die je zoekt en er zijn verschillende zoek- en filterfuncties.

College de Heemlanden is een open oecumenische school voor havo, atheneum en atheneum-plus. Iedere dag weten ruim 1600 leerlingen onze school te vinden. In ons onderwijs staan de kernwaarden betrokkenheid en ambitie centraal. Ouders en verzorgers zien we als partners. Samen zorgen we ervoor dat onze leerlingen goede prestaties leveren. De school staat in het centrum van Houten. Dat bepaalt ook wie wij zijn. Wij zijn namelijk een school waar iedereen zich veilig voelt. We hebben vertrouwen in elkaar en hebben een positief en optimistisch mensbeeld.

Via deze website hopen we je een duidelijk beeld te geven van wie wij zijn, waar we voor staan en vooral van wat we allemaal te bieden te hebben. Want dat is heel veel! Voor ouders, leerlingen en medewerkers van de school is op deze website daarnaast alle nodige informatie te vinden die je nodig hebt in de dagelijkse praktijk. Dit gedeelte van de website is alleen toegankelijk met inloggegevens. Voordat we dit gedeelte van de website kunnen gebruiken, hebben we nog even geduld nodig. Dit gedeelte van de website is nog niet in gebruik.

We hopen dat je net zo enthousiast bent over de nieuwe website als wij en dat we je vaak mogen ontvangen als bezoeker. Heb je een idee dat je wilt delen, stuur dan een bericht naar communicatie@heemlanden.nl.