Valentijnsdag op College de Heemlanden

Een roos voor je geheime liefde...spannend!

Valentijnsdag op College de Heemlanden

VALENTIJNSDAG De dag waarop we de mensen die we lief hebben verwennen of in het geheim de liefde verklaren. Natuurlijk kent niet iedereen nu al ‘de ware liefde’, maar verliefd...zijn we wel! En veel houden van een vriend(in) doen we ook. Op College de Heemlanden heeft de leerlingenraad iets georganiseerd om op deze mooie dag je leraar, vriend(in) of (anonieme) geliefde in het zonnetje te zetten. Dat kan een bedankje zijn voor een mooie vriendschap, een relatie of juist erkenning voor een toffe leraar.

ROZEN OF CHOCOLADE Vanaf begin februari konden leerlingen een roos of zakje met chocolade bij ons kopen tijdens de pauze, met een kaartje waarop je een bericht kon achterlaten. Je naam? Niet nodig, want hoe leuk is het om uit het niets een roos van een anonieme aanbidder te ontvangen?

GEHEIME VERKOOP Leerlingen die het echt geheim wilden houden, konden tijdens een geheime verkoop iets kopen zonder gezien te worden door anderen. Op 14 februari hebben we de liefdeswensen bezorgd! Wat een geluk! Vergeet vooral niet om de andere 364 dagen van het jaar ook lief voor elkaar te zijn.

Door: leerlingenraad College de Heemlanden

Lees de hele scholenpagina van 't Groentje als e-paper.