Toptutors: bijles van oud-leerlingen

Sinds mei 2018 werkt College de Heemlanden samen met Stichting TopTutors. Deze stichting heeft het doel om kwalitatieve begeleiding, in de vorm van bijles, voor alle leerlingen beschikbaar te maken. Wat zo speciaal is aan TopTutors, is dat de bijles wordt gegeven door oud-leerlingen van de school. Deze studenten zijn bekend met de school, de docenten en de gebruikte boeken en geven allemaal bijles in hun eigen interessegebied.

TopTutors is een landelijke organisatie, die samenwerkt met ruim 50 middelbare scholen. Deze samenwerking zorgt ervoor dat ze de meest geschikte studenten kan bereiken om bijles, thuis of bijvoorbeeld op school, te geven. Zo kan ook jij profiteren van dit netwerk! Er zijn geen pakketvormen of minimale afnamen in het aantal bijlessen; iedere leerling heeft namelijk zijn of haar eigen ondersteuningsbehoefte. Een bijles kost 17,50 euro per klokuur en kan op school, maar ook thuis plaatsvinden.

Elke lokale afdeling wordt geleid door een zogenaamde “Managing Tutor”. Dit is degene waar je terecht kunt met algemene vragen of verzoeken over de bijlessen. Op deze manier zorgt TopTutors voor een persoonlijke aanpak van jouw probleem. Op College de Heemlanden ben ik, Celeste Greve, de Managing Tutor. Ik studeer Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen aan de Universiteit van Wageningen en ben zelf oud-leerling van College de Heemlanden. Dus ben je op zoek naar betaalbare bijles van een student die zelf ook op College de Heemlanden heeft gezeten, ga dan naar www.toptutors.nl en meld je aan via het online inschrijfformulier, onder het kopje “ik wil bijles”.

Voor meer informatie kun je me altijd een mailtje sturen, celestegreve@toptutors.nl.