Opname anti-pest game KRO-NCRV

Donderdag 24 augustus was KRO-NCRV bij ons te gast voor de opnames van "Wij zijn LIT". "Wij zijn LIT" is een anti-pest game die in de week tegen pesten gelanceerd wordt en waar iedereen zich voor kan aanmelden. "Wij zijn LIT" is de opvolger van "Iris the Game", die vorig jaar gelanceerd werd en 2 awards heeft ontvangen (zie link voor een impressie).

Dit jaar kan je meedoen aan een groepsgesprek waarin je te maken krijgt met verschillende personages die via een guided dialog (chatbot) reageren, geschreven met de hulp van jongeren uit de doelgroep en verrijkt met gesproken berichten, foto's en video's.

Week tegen pesten

De Week Tegen Pesten (18 t/m 22 september 2017) gaat dit jaar over online pesten. In deze week helpen we leraren met tips en tools voor het voorkomen en aanpakken van online pesten. Samenwerking met ouders, het team en de leerlingen is daarbij onmisbaar. Online pesten. Pak ’t samen aan! Wij zijn LIT kan gespeeld worden in de week van 11 september en in de week van 18 september.

Benieuwd geworden?

Speel dan ook mee! Vanaf donderdag 7 september kun je je aanmelden via http://wijzijnlit.nl. Vanaf 14 september is er een Snapchat-lens beschikbaar om iedereen te laten weten dat jij je mond opent tegen pesten: http://bit.ly/2godq7f