Omroep Houten: Cultuur de la crème met Amy en Nina Guci

Donderdagavond 10 november 2016 weer een hele informatieve uitzending van Cultuur de la Crème op Houten FM. Het programma had als hoofdthema DANS.

De hoofdgast van deze avond was Else Koolmees, een 23 jarige danseres, opgeleid bij de dansacademie van Lucia Martas in Groningen. Ze is net terug van Disneyland Paris alwaar ze mee heeft gedaan aan de dansproductie t.b.v. Halloween. Als je kiest voor een carrière in de danswereld dan is dit heel hard werken dat werd de presentatoren van vanavond, Inge en Wilma heel duidelijk. Helen had een interview met Wies Bloemen. Zij is choreografe van het dansstuk Snowwhite en the 7 Breakers, 25 november te zien in het Theater aan de Slinger.

In het 2e uur vertelde Christel van der Gun heel enthousiast over haar dansschool Stardance. Zij bracht met name de jonge talentenklas en de voorbereidingsklas ter sprake. Zeker de moeite waard om dit even terug te luisteren. Dit keer waren er in de studio 3 talenten van de week, Nina (17 –leerling A6a) en Amy(15- leerling H4d) Guci en Jennifer Hordijk (15). Alle drie volgen zijn lessen bij Stardance en vooral Jennifer hoopt op een carrière in de danswereld.

Harriët van boekhandel Wijs vertelde over het boek “de ontluistering van Amerika van G. Becker. Een zeer toepasselijk boek gelet op alle ontwikkelingen in Amerika van deze week. Verder veel muziek waarvan de teksten bijna allemaal te maken hadden met………DANS!

De presentatoren van vanavond waren Inge, Wilma en Helen.

De techniek was in handen van Bas van den Dikkenberg en Jos Verboom.