Naar Ghana met het Worldteacherprogramme van Edukans

Op donderdag 22 februari gaan twee leerlingen van College de Heemlanden (Ramon Visser en Veerle Schipper uit havo 5) en aardrijkskundedocent Leonie Schippers met Edukans op reis naar Ghana. Zij gaan met een groep van 19 middelbare scholieren, 6 docenten en 4 begeleiders naar Suhum en zullen daar naar een Ghanese school toe gaan. De leerlingen zullen allemaal een Ghanese buddy krijgen, waarmee ze de hele week zullen omgaan en ze gaan daar ook een keer thuis eten.

CHILD RIGHTS - Het thema van deze groep is 'childrights', dus daar zal veel over geleerd worden. De docenten die meegaan, zijn speciaal geïnteresseerd in het lesgeven bij de lokale docenten, en zullen aan de hand daarvan kennis uitwisselen. Daarnaast zal de gehele groep tijdens de reis naar een Tony Chocolonely cacaoplantage gaan, aangezien Edukans samenwerkt met de Chocolonely Foundation.

VOLG ONS - Je kunt ons volgen op onze blog waar elke dag wat op zal komen te staan over wat de groep die dag gedaan heeft. Er zijn in de groep naast schrijvers en fotografen ook nog vloggers, die elke dag een vlog zullen maken en plaatsen.