Musical JEKYLL & HYDE 20-22 februari 2019

DE VREEMDE GESCHIEDENIS VAN DOCTOR JEKYLL

College de Heemlanden op de planken in Theater Aan de Slinger met musical JEKYLL & HYDE. Doe jij wel eens iets dat niet mag? Maakt dat je dan meteen slecht? En als je alleen maar goede dingen doet, maar slechte dingen denkt, ben je dan een goed mens of slecht mens? De musical Jekyll & Hyde gaat over het goede en slechte in de mens. Iedereen heeft twee kanten, goed en slecht, of je dat nu leuk vindt of niet.

Doctor Henry Jekyll denkt dat hij de oplossing heeft gevonden voor alle problemen in de wereld: een simpel medicijn dat de slechtheid uit de mens haalt. Terwijl hij begint aan zijn experimenten is zijn verloofde druk bezig met de voorbereidingen voor hun huwelijk, droomt het cabaretmeisje Lucy van de perfecte liefde en dwaalt er een moordenaar door de straten van de stad.

THRILLER- Vanaf begin oktober zijn leerlingen en docenten druk bezig geweest met de voorbereidingen en repetities van de schoolmusical, een muzikale thriller over een bevlogen geleerde, een trouwe liefde, de arrogante upperclass, twee vertwijfelde detectives en een moordenaar. En dat allemaal in het oude Victoriaanse Londen.

RIJKE MUSICALTRADITIE- De jaarlijkse musical wordt door leerlingen van College de Heemlanden bedacht, geschreven en uitgevoerd. College de Heemlanden kent een rijke musicaltraditie. Voor zowel de deelnemers als het publiek is de musical één van de hoogtepunten van het schooljaar. De musical wordt in Theater aan de Slinger opgevoerd.

REPRISE - SPECIALE TRY-OUT VOOR LEERLINGEN UIT GROEP 8

Na het succes van vorig jaar konden leerlingen uit groep 8 hun klas aanmelden voor de try-out van de musical. Deze speciale voorstelling was op dinsdag 19 februari van 13.00-14.15 uur. De leerlingen kregen als eerste de voorstelling te zien. Hoe tof is dat?

Theater Aan de Slinger

De voorstelling vindt plaats in de grote theaterzaal van Theater Aan de Slinger. Daar is traditiegetrouw op donderdagavond de galavoorstelling.