Loop door Houten 2018

Ga jij de uitdaging aan?

Loop mee met jouw school op vrijdag 8 juni bij de Loop door Houten.

Inschrijven kan bij je gymdocent op het sportveld na iedere gymles. Neem 5 euro cash mee!

De inschrijfmomenten in de aula op school vinden plaats in de grote pauzes op:

  • dinsdag 22 mei: 10.55 - 11.30 uur en 12.00 – 12.30 uur

  • woensdag 23 mei: 10.55- 11.30 uur en 12.00- 12.30 uur

De kosten per deelnemer bedragen 5 euro. In dit bedrag zijn inbegrepen: een borstnummer, een (vrijwillige) training van Eddie Heerings (met parcoursverkenning) op de aftrapavond op vrijdag 25 mei (17.00-18.00 uur ) en een t-shirt dat speciaal voor de gelegenheid wordt gedrukt. Deelnemers kunnen zich inschrijven op een viertal inschrijfmomenten in de aula. Op het moment van inschrijving vult een deelnemer een inschrijfformulier in en betaalt, cash, het inschrijfgeld van 5 euro. Wij zullen alle deelnemers vervolgens gezamenlijk aanmelden bij de Loop door Houten.

De Loop door Houten, die dit jaar voor de negende keer plaatsvindt, is een jaarlijks loopevenement voor jeugd en volwassenen op de tweede vrijdag in de maand juni. In 2016 is door de groei van Houten-zuid het parcours aangepast en zijn zowel Het Plein als het Castellum in de route opgenomen.

Voor de veertiende keer hardlopen

Afgelopen woensdag stond de Loop door Houten in ’t Groentje en onze Kristel Peters vertelt waarom zij dit jaar voor de vijfde keer meedoet. Lees hieronder het hele artikel. Meer informatie over de Loop door Houten vindt u op www.loopdoorhouten.nl. Heeft u een vraag of opmerking, stuur dan een mail naar bhv@heemlanden.nl. Wij kijken uit naar een mooi evenement.

Met vriendelijke groet, namens College de Heemlanden en de organisatie van de Loop door Houten,

Christa Jansen, docent lichamelijke opvoeding

Marieke Noordam, lid van de oudergeleding van de mr en moeder van twee leerlingen op CdH

Marleen Biesheuvel, medewerker communicatie en pr