Knisperende kerst

Maandagmiddag 18 december belooft een middag vol gezellige kerstactiviteiten te worden: luisteren naar een voorgelezen verhaal, kerstkaarten & kerststukjes maken, muziek, cadeauartikelen vinden, knutselen, breien en kerstwensen delen. En natuurlijk… Opwarmen met warme chocomel en wat lekkers!

Al een tijdje is College de Heemlanden onderdeel van het Huis van Houten. Het Huis van Houten is het pand aan het Onderdoor 160 waar Bibliotheek Lek & IJssel, Lister, GGD, College de Heemlanden, 'van Houten&co’ en Reinaerde te vinden zijn. Al deze organisaties die te vinden zijn in het Huis van Houten werken (samen) voor Houten.

De komende maanden gaat er nog een hoop gebeuren in het Huis van Houten. Op de vide zullen wij een studieruimte gaan inrichten voor onze leerlingen; met meer leer- en werkplekken en een lekkere bank om een boek te lezen. Onze eigen boekencollectie staat er al. Ook gaat er flink verbouwd worden op de begane grond en de organisaties gaan samen leuke activiteiten organiseren. Zoals Knisperende kerst dus!

Nieuwsgierig? Kom vooral binnen! We willen je graag ontmoeten. Huis van Houten, Onderdoor 160, Houten.