"Je laat je duurzame toekomst toch niet alleen aan volwassenen over?"

De rol van jongeren in de duurzaamheid-discussie zou veel sterker kunnen en moeten. Zij zijn de consumenten, ondernemers, managers en politici van morgen.

Do! Challenge-deelnemer Haak Kranen Ontwerpers heeft een project ingediend bij het Duurzaamheidsfonds Houten: Je laat je duurzame toekomst toch niet alleen aan volwassenen over?**

Het doel: in het najaar van 2019 een eerste evenement over duurzaamheid/maatschappelijk verantwoord ondernemen. In de voorbereiding workshops, projecten, bedrijfsexcursies en gastdocenten, voor en door Houtense middelbare scholieren van (Heemlanden, Houtens en Welland), die voor hun studie- en carrièrekeuze staan. Direct contact tussen Houtense ondernemers en scholieren om van elkaar te leren: Wat vinden jongeren van nu van duurzaam ondernemen van de ene kant, en hoe mooi, soms vanzelfsprekend, soms gemakkelijk en vaak moeilijk het is aan de andere kant, de bedrijven en organisaties. Duurzaamheid is nog geen (belangrijk) onderdeel in het curriculem, het pakket van lessen(!)

Het publiek kan hier stemmen op dit initiatief voor De Groene Keuze 2018.. Breng jij ook je stem uit?

De uitreiking van De Groene Keuze 2018 is a.s. zaterdag 17 november van 14:30 tot 18:00 bij College de Heemlanden op De Slinger 48 in Houten.

Iedereen is van harte welkom!