Inschrijving reünie geopend!

Op 17 juni is het zover, de reünie van College de Heemlanden. We bestaan 25 jaar en daar hoort een feestje bij!

Je kunt je inschrijven voor de reünie op www.reunieheemlanden.nl. Op deze website kun je ook zien wie zich reeds hebben aangemeld voor de reünie.

Een mooie gelegenheid om weer eens bij elkaar te komen met iedereen die de afgelopen 25 jaar een voetstap heeft achtergelaten in de school. De organisatie van de reünie is in volle gang. Uiteraard staat de reünie in het teken van het ontmoeten van oud-klasgenoten en docenten. Het zal een gezellige avond worden, vol met herinneringen, maar ook met nieuwe verhalen. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje en met leuke activiteiten.

Bij een jubileumjaar hoort naast een reünie ook een mooi jubileumboek. Voor een preview kijk je bij de foto's. Ook de productie van dit jubileumboek is in volle gang. Het jubileumboek wordt een prachtig bewaarexemplaar. Binnenkort kun je op www.reunieheemlanden.nl alvast een jubileumboek reserveren.

Aanvang: 19.00 uur

Einde: 24.00 uur

Kosten: 10 € (inclusief 2 consumpties), gratis voor (oud-)medewerkers

College de Heemlanden speelt al sinds de oprichting in 1991 een grote rol in het schoolse leven van middelbare scholieren in Houten en omgeving. De school heeft een sterke band met de Houtense samenleving. Die verbondenheid met elkaar en de omgeving maakt van College de Heemlanden meer dan alleen een school voor voortgezet onderwijs. Samen maken wij De Heemlanden.

Schrijf je in en laat iedereen die je nog kent uit je "Heemlanden-tijd" weten dat deze site er is!