Inloggen op de Heemlanden website

Vanaf nu is het mogelijk om in te loggen op de website. Er gaat dan een wereld voor je open. Aan de rechterkant van de homepage van de website zie je een inlogscherm (zie afbeelding). Als je hier inlogt, kom je op het beveiligde en afgeschermde gedeelte van de website. De homepagina ziet er op het eerste gezicht hetzelfde uit, maar er kunnen nu ook nieuwsberichten tussen staan, die alleen voor medewerkers te zien zijn (zoals deze). Aan de rechterkant vind je bovendien een gebruikersmenu met verwijzingen naar verschillende webpagina’s die voor medewerkers van belang zijn.

Sommige pagina’s zijn al gevuld, zoals het mentoraatsgedeelte, andere pagina’s zijn nog under construction. In de opstartfase zullen we hoogstwaarschijnlijk nog wel tegen dingen aanlopen. Dat geeft niet en omdat we zelf alle documenten en de website beheren, zijn wijzigingen snel gemaakt. Mis je een onderdeel of heb je een aanvulling en/of aanpassing, blijf er dan niet mee zitten, maar deel je vraag of opmerking met de persoon die over deze informatie gaat.

Voor alle reglementen en protocollen kun je je richten tot Bob Saarloos (sls@heemlanden.nl).

Voor vragen rond de toegang en het gebruik van de website, stuur je een mail naar ICT (helpdesk@heemlanden.nl).

Voor alle overige zaken kun je terecht bij Marleen Biesheuvel (bhv@heemlanden.nl).

Na de opstartfase voor docenten gaan we de afgeschermde webpagina’s die bedoeld zijn voor ouders en leerlingen ook openstellen.

Doelgroep

Medewerker