Examengala 2018: We zijn klaar!

Met gejoel en onder luid applaus vanaf de speciaal voor de gelegenheid opgebouwde tribune werden ze binnengehaald: de examenleerlingen van College de Heemlanden. Wat zagen ze er prachtig uit!

In de mooiste voertuigen kwamen de leerlingen aan op Kamillehof. In galakleding liepen zij over de rode loper naar binnen. Eenmaal binnen aangekomen in hun eigen, vertrouwde school voerde trots en opluchting de boventoon. En dat je dan zo snel mogelijk die mooie, maar wel hoge hakken verruilt voor een paar gympies? Daar let niemand meer op.

Opluchting was er de ochtend voor het examengala ook toen bleek dat het jaarlijkse examendefilé door zou gaan. Gelukkig ging de weersvoorspelling van ‘code oranje’ op de dag voorafgaand aan het defilé naar een strakblauwe lucht op de dag zelf. Beter kon eigenlijk niet.

Woensdagochtend 13 juni maakt het Cito de definitieve normeringen bekend op hun website. Dan horen de leerlingen van College de Heemlanden nog diezelfde dag welke cijfers ze hebben gehaald en of ze geslaagd zijn of misschien een herkansing moeten maken. Tot die tijd? Vrijheid!

Zonnig examen galadefilé Heemlanden

Omroep Houten heeft het examendefilé vastgelegd. Bekijk de reportage nu via deze link.

Sneak preview

Hieronder een kleine sneak preview van de foto's. De rest volgt later (via een link in Magister).