Examendefilé 2019

Trots zijn we op onze eindexamenleerlingen, trots zijn we op zoveel lieve vrienden en familie en trots zijn we op onze school!

Vanaf 19.00 uur werden ruim 300 in gala uitgedoste eindexamenkandidaten van onze school in bijzondere voertuigen op hun middelbare school onthaald. Onder luid applaus van familie en vrienden stapten ze uit, waagden hun weg over de rode loper, poseerden een aantal keer voor de fotografen en het publiek en liepen vervolgens vol adrenaline de school in.

Het examendefilé met een galafeest in de avond is al jarenlang één van de hoogtepunten in het schooljaar van onze school. Vanuit school zijn heel veel enthousiaste mensen bij betrokken: medewerkers van de facilitaire dienst, receptie, administratie, keuken en natuurlijk zetten ook mentoren en docenten hun beste beentje voor. Van buiten school hebben er maar liefst 20 verkeersregelaars, 5 beveiligers, dj Savoy en 2 fotografen geholpen om ook dit jaar het examendefilé tot een succes te maken. Omroep Houten was er ook bij en heeft een prachtige sfeerimpressie gemaakt.

Na afloop werd er nog even nagepraat op het schoolplein, werden de meeste hoge hakken verruild voor sneakers en liep iedereen naar de klaar staande bussen om feest te gaan vieren in Utrecht.

Van de gemaakte foto's is hieronder een selectie te zien. De leerlingen moeten nog wel even wachten op de rest van de foto's, die verschijnen volgende week.

Een fijn hemelvaartsweekend!

Video