Diploma-uitreiking

In de laatste week van het schooljaar werden de diploma's uitgereikt! Voor de leerlingen die geslaagd zijn, betekent dit dat zij afscheid gaan nemen van hun middelbare school. Vrijdag 30 juni kregen 24 examenleerlingen die een herexamen hebben gedaan alsnog het bericht dat zij geslaagd zijn. Voor onze havo betekent dit dat 84% van de leerlingen geslaagd is (waarvan 2 leerlingen cum laude) en voor ons atheneum is het percentage geslaagde leerlingen maar liefst 94% (waarvan 4 leerlingen cum laude). Mooi detail is dat maar liefst 30% van onze atheneumleerlingen ooit is opgestroomd (9,6% komt van havo/atheneum en 20,8% had een havoadvies).

Dit speciale moment laten we niet zomaar aan ons voorbij gaan. Op dinsdag 4 en woensdag 5 juli krijgen de leerlingen hun havo- of atheneumdiploma uitgereikt in Theater Aan de Slinger. Met dank aan Cees van Willigenburg en Wim Oskam is de entree van de school speciaal voor de diploma-uitreiking opgefleurd. Er zijn drie bloembakken geplaatst die door deze twee bloemstylisten zijn gevuld met kleurige bloemen.

Het in ontvangst nemen van je diploma is een heel speciaal moment. Niet alleen voor de geslaagde leerlingen zelf. Ook voor u, ouders en verzorgers, en voor ons, docenten en medewerkers, is dit bijzonder. Hier is het ons tenslotte om te doen. En niet alleen het diploma en de certificaten die erbij worden uitgereikt zorgen voor trots en voldoening. Ook de vriendschappen die zijn opgebouwd, de vele herinneringen, de band met die ene docent. Het is allemaal zo waardevol. En ook daar stonden we dinsdag en woensdag bij stil. De foto's geven een mooie sfeerimpressie van dit moment. Fijne zomer!

Bekijk nu de foto's van de diploma-uitreiking van de havo

Bekijk nu de foto's van de diploma-uitreiking van het atheneum

Proficiat allemaal, jullie hebben er hard voor gewerkt!