Dansende Woorden

Een poëzie-, beeldende kunst- en dansproject van Educatie Aan de Slinger in samenwerking met College de Heemlanden en vijf Houtense dansscholen: Balletschool Helen Wilson, Dansstudio Olga van Koningsbrugge, My Motion, Shine en Stardance Studio's.

ZONDAG 25 MAART 2018 14.30 UUR

Dansende Woorden is een project waarin jongeren kennismaken met poëzie, beeldende kunst en dans. Het project komt tot stand in samenwerking met College de Heemlanden en vijf Houtense dansscholen. In Dansende Woorden wordt onderzocht of er een relatie bestaat tussen poëzie, beeldende kunst en dans.

Leerlingen van College de Heemlanden hebben gedichten geschreven en beeldend werk gemaakt op De Gedichtendag in december 2017. De dansscholen kiezen enkele gedichten en kunstwerken uit en maken bij elk werk een eigen choreografie. De gedichtenmakers en de makers van het beeldend werk zijn betrokken bij het creatieve proces. In de foyer van het theater worden de kunstwerken en gedichten tentoongesteld. De choreografieën worden in de voorstelling gepresenteerd. Aan de voorstelling Dansende Woorden werken 12 leerlingen en 100 dansers mee. De voorstelling wordt gepresenteerd door Mayon van der Klei.

Kom je kijken? KAARTEN € 8,- VIA WWW.THEATERAANDESLINGER.NL