Al 25 jaar thuis in Houten!

Deze week is alweer de laatste week van het schooljaar 2016-2017. Wat gaat de tijd snel! Met de afronding van het schooljaar, zetten we ook een punt achter het jubileumjaar. Zaterdag 17 juni was de reünie van College de Heemlanden. We kunnen terugkijken op een fantastische avond! In het AD van maandag 19 juni staat het artikel ‘Na jaren weer samen in de klas’. Als de lettertjes wat te klein of te vaag zijn, u kunt het artikel ook nalezen onderaan deze pagina.

Nog geen jubileumboek?

Als één van de hoogtepunten van de reünie wordt genoemd het samen bladeren door het jubileumboek. Wij kunnen ons voorstellen dat u ook interesse heeft in het jubileumboek en er graag een wil hebben. In het rijk geïllustreerde boek zijn de afgelopen 25 jaar van College de Heemlanden met prachtige portretten van zowel oud-leerlingen, (oud-)collega's als Heemlanden-specials vastgelegd. Als u graag een exemplaar wilt hebben; dan kunt u deze bij de receptie van College de Heemlanden kopen (of u vraagt dit aan iemand die bij ons op school zit of werkt). Het boek kost 10 euro (pinnen is helaas niet mogelijk).

Eerder dit jubileumjaar

College de Heemlanden viert haar jubileumjaar met diverse activiteiten. We zijn in oktober 2016 met iedereen een dag naar de Efteling geweest; donderdag 31 maart hebben we samen studie A12 op zijn kop gezet stond er een groot leerlingenfeest op het programma en met de reünie op 17 juni sloten we het jubileumjaar af.