Stage op College de Heemlanden

Studenten die stage willen lopen, zijn op College de Heemlanden van harte welkom. Ons opleidingsteam biedt een breed scala aan ervaring op het gebied van ontwikkelen en begeleiden. College de Heemlanden is een zogenaamde Keurmerk Opleidingsschool, wat betekent dat de kwaliteit van de opleidingsschool geborgd is.

Lees er meer over op deze pagina.

Lerende organisatie

Bouwen aan een professionele cultuur- en leergemeenschap

In een professionele cultuur en leergemeenschap is een groep docenten gezamenlijk verantwoordelijk voor de opbrengsten bij hun vak, maar ook voor de groep leerlingen binnen hun afdeling. Zij gaan na wat in hun vak werkt en niet werkt, leren van elkaar, stellen hun didactische aanpak bij en evalueren hun werk op grond van concrete resultaten. Docenten nemen geen genoegen met zittenblijven, slecht klassenklimaat of zelfs ‘slecht functionerende’ collega’s.

Stage op College de Heemlanden

Wij willen graag meehelpen een sfeer te creëren waarin studenten zich welkom voelen op College de Heemlanden om het mooie vak van docent zich eigen te maken. Ons opleidingsteam biedt een breed scala aan ervaring op het gebied van ontwikkelen en begeleiden.

Opleidingsschool

College de Heemlanden is een zogenaamde Keurmerk Opleidingsschool, wat betekent dat de kwaliteit van de opleidingsschool geborgd is. De school heeft gecertificeerde schoolopleiders en biedt ieder jaar vele studenten een opleidingsplek. Lees er hier meer over.