Stage op College de Heemlanden

Studenten die stage willen lopen, zijn op College de Heemlanden van harte welkom. Ons opleidingsteam biedt een breed scala aan ervaring op het gebied van ontwikkelen en begeleiden. College de Heemlanden is een zogenaamde Keurmerk Opleidingsschool, wat betekent dat de kwaliteit van de opleidingsschool geborgd is.

Lees er meer over op deze pagina.

Lerende organisatie

College de Heemlanden is een lerende organisatie. Dat geldt niet alleen voor de leerlingen, maar ook voor de medewerkers. Je verder blijven ontwikkelen zien wij als een win-winsituatie voor iedereen.

Stage op College de Heemlanden

Wij willen graag meehelpen een sfeer te creƫren waarin studenten zich welkom voelen op College de Heemlanden om het mooie vak van docent zich eigen te maken. Ons opleidingsteam biedt een breed scala aan ervaring op het gebied van ontwikkelen en begeleiden.

Opleidingsschool

College de Heemlanden is een zogenaamde Keurmerk Opleidingsschool, wat betekent dat de kwaliteit van de opleidingsschool geborgd is. De school heeft gecertificeerde schoolopleiders en biedt ieder jaar vele studenten een opleidingsplek. Lees er hier meer over.