Stage op College de Heemlanden?

Wij willen graag meehelpen een sfeer te creëren waarin studenten zich welkom voelen op College de Heemlanden om het mooie vak van docent zich eigen te maken. Ons opleidingsteam biedt een breed scala aan ervaring op het gebied van ontwikkelen en begeleiden.

Zowel de studenten van Hogeschool Utrecht en van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht als studenten van de Universiteit van Utrecht worden door onze werkplekbegeleiders vakkundig begeleid. De studenten van de HAN hebben inmiddels ook hun weg gevonden naar College de Heemlanden.

De uitwisseling van expertise wordt binnen het opleidingsteam en andere personeelsleden gedeeld. Ons opleidingsteam neemt deel aan professionaliseringsbijeenkomsten.

Wat moet je doen?

Wij hopen dat je interesse gewekt is, en zien jouw brief graag verschijnen.

Stuur een e-mail

Studenten die stage willen lopen, sturen hun sollicitatie brief voorzien van een C.V. naar stage@heemlanden.nl en ontvangen z.s.m. een reactie van een van de schoolopleiders.

Sollicitatiegesprek

Tijdens een sollicitatiegesprek maakt de student kenbaar wat zijn/haar doelen zijn en wordt besproken of die op College de Heemlanden kunnen worden gerealiseerd.