Werk & stage

Wij zijn College de Heemlanden. We willen een topschool zijn, met een collectie ambitie en een ongelooflijke drive. We geven leerlingen veel kennis mee, want we geven goed onderwijs.

Onze vacatures staan op Meesterbaan, klik hier.

De vacatures voor stageplaatsen staan hier.

Op College de Heemlanden lever je als docent zowel binnen de eigen sectie als binnen je afdeling een actieve bijdrage en je bepaalt met elkaar welke acties en initiatieven worden ondernomen om het onderwijs te verbeteren. Het wordt je niet opgelegd, maar je doet het als docenten met elkaar. Iedere dag, altijd.

Studenten die stage willen lopen, zijn op College de Heemlanden van harte welkom. Ons opleidingsteam biedt een breed scala aan ervaring op het gebied van ontwikkelen en begeleiden. College de Heemlanden is een zogenaamde Keurmerk Opleidingsschool, wat betekent dat de kwaliteit van de opleidingsschool geborgd is.

Stage op College de Heemlanden

Studenten die stage willen lopen, zijn op College de Heemlanden van harte welkom. College de Heemlanden is een zogenaamde Keurmerk Opleidingsschool, wat betekent dat de kwaliteit van de opleidingsschool geborgd is. Lees er meer over op deze pagina.

Werken bij College de Heemlanden

Wij zijn College de Heemlanden. We willen een topschool zijn, met een collectieve ambitie en een ongelooflijke drive. We geven leerlingen veel kennis mee, want we geven goed onderwijs.