Kom langs!

Vind je het leuk om onze school beter te leren kennen, alleen of samen met je ouders? Op verschillende momenten in het schooljaar houden wij open huis. Op deze pagina vind je een overzicht van de verschillende activiteiten. Je bent van harte welkom!

Onze leerlingen komen vooral uit Houten zelf, maar ook leerlingen uit Schalkwijk, Bunnik, Odijk, ’t Goy, Culemborg, Werkhoven en Utrecht weten onze school te vinden.

Heb je vragen?

Onze afdelingsleider van leerjaar 1, George Bos, zal jouw vragen graag beantwoorden. Jij of je ouders kunnen contact met meneer Bos opnemen door een mail te sturen naar g.bos@heemlanden.nl of door te bellen naar 030-6379944.

Heb je een specifieke vraag over atheneum-plus, neem dan contact op met Daniëlle Hagg. Zij is coördinator van atheneum-plus en is te bereiken via e-mail: hag@heemlanden.nl.

Open huis 2017-2018

Musical LIEVER DE LIEFDE 20-22 februari 2018

Het nieuws tegenwoordig is meestal iets waar je niet heel vrolijk van wordt: oorlogen, honger, overstromingen, aanslagen. De kranten en internet staan er vol mee. Maar als je goed om je heen kijkt zie je ook een andere wereld, een andere werkelijkheid: met jonge, krachtige mensen; vol humor, plannen en plezier. Hoe kunnen we die twee werelden bij elkaar krijgen? Hoe kunnen we die vrolijke energie inzetten voor een leukere wereld?

GEObattle

College de Heemlanden in Houten organiseert 31 januari 2018 voor het eerst in samenwerking met de KNAG en het Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden de GEObattle. Verschillende teams van basisscholen uit Houten en omgeving zullen dan een aardrijkskundige strijd aangaan.

Informatieavond

Op maandagavond 20 en woensdagavond 22 november organiseren we twee informatieavonden voor ouders/verzorgers van leerlingen die de overstap gaan maken van de basisschool naar de middelbare school. U kunt zich niet meer inschrijven voor vanavond. U bent van harte welkom op de open avond op donderdag 25 januari 2018.

Open lesmiddagen

Dit schooljaar hebben we twee keer open lesmiddagen georganiseerd; de eerste waren in de week voor de herfstvakantie. De open lesmiddagen in december kregen een nieuw, uitdagend programma.

Open avond

Donderdag 25 januari 2018 is de open avond in onze school. Deze avond ben jij onze gast! Binnenkort vind je hier meer informatie.