Kom langs!

Vind je het leuk om onze school beter te leren kennen, alleen of samen met je ouders? Op verschillende momenten in het schooljaar houden wij open huis. Op deze pagina vind je een overzicht van de verschillende activiteiten. Je bent van harte welkom!

Onze leerlingen komen vooral uit Houten zelf, maar ook leerlingen uit Schalkwijk, Bunnik, Odijk, ’t Goy, Culemborg, Werkhoven en Utrecht weten onze school te vinden.

Heb je vragen?

Onze afdelingsleider van leerjaar 1, George Bos, zal jouw vragen graag beantwoorden. Jij of je ouders kunnen contact met meneer Bos opnemen door een mail te sturen naar g.bos@heemlanden.nl of door te bellen naar 030-6379944.

Heb je een specifieke vraag over atheneum-plus, neem dan contact op met Daniëlle Hagg. Zij is coördinator van atheneum-plus en is te bereiken via e-mail: hag@heemlanden.nl.

Open huis 2017-2018

Informatieavond

Op maandagavond 20 en woensdagavond 22 november organiseren we twee informatieavonden voor ouders/verzorgers van leerlingen die de overstap gaan maken van de basisschool naar de middelbare school. De leerlingen worden zelf ook van harte uitgenodigd om mee te gaan. Komen jullie langs? Aanmelden kan via deze pagina.

Open lesmiddagen

Dit schooljaar organiseren we twee keer per jaar open lesmiddagen; de eerste waren in de week voor de herfstvakantie. De open lesmiddagen in december krijgen een nieuw, uitdagend programma. Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

Open avond

Donderdag 25 januari 2018 is de open avond in onze school. Deze avond ben jij onze gast! Binnenkort vind je hier meer informatie.