Informatieavond maandag 20 en woensdag 22 november 2017

Op maandagavond 20 en woensdagavond 22 november organiseren we twee informatieavonden voor ouders/verzorgers van leerlingen die de overstap gaan maken van de basisschool naar de middelbare school. De leerlingen worden zelf ook van harte uitgenodigd om mee te gaan.

U kunt zich niet meer inschrijven voor vanavond. U bent van harte welkom op de open avond op donderdag 25 januari 2018.

Presentatie Get started!

Dick Looyé, de rector-bestuurder, en George Bos, afdelingsleider van de brugklassen, zullen in de kleine zaal van het theater vertellen over ons onderwijs op havo, atheneum- en atheneum-plusniveau: over wat onze school te bieden heeft, waar we voor staan en wat onze school bijzonder maakt. De presentatie duurt ongeveer een half uur.

Informatiemarkt

Wij kunnen ons voorstellen dat jullie vragen hebben over de overstap van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs in het algemeen en over onze school in het bijzonder. Daarom richten we op deze informatieavonden op onze school een informatiemarkt in waarbij we specifieke vragen kunnen beantwoorden die ouders en leerlingen hebben over uiteenlopende zaken die te maken hebben met deze overstap en het brugjaar.

Meet & Match

Geïnspireerd door de Houtense Ondernemersdag gaan we ook een gedeelte van de aula inrichten voor Meet & Match. We zorgen dat mentoren uit de brugklas klaar staan om de ouders/verzorgers van leerlingen uit groep 8 te woord te staan.

De leerlingen uit groep 8 zelf kunnen op deze informatiemarkt kennismaken met brugklasleerlingen en hun leerlingmentoren, wie zij het hemd van het lijf kunnen vragen over hoe het is om op deze school te zitten.

Preview open lesmiddagen 11 en 13 december

Je bent van harte uitgenodigd voor de open lesmiddagen op maandag 11 en woensdag 13 december. Vanaf maandag 20 november kun je je hiervoor aanmelden op onze website. Op de informatiemarkt kun je alvast het programma inzien. De open lesmiddagen in december krijgen een nieuw, uitdagend programma.

We hopen op jullie komst!

Datum: maandag 20 en woensdag 22 november 2017

Tijd: vanaf 18:30 uur

Locatie: College de Heemlanden