Aanmelden?

Je kunt je voor onze school aanmelden via de basisschool. Jouw basisschool weet precies hoe dit gaat en kan je meer informatie geven.

Wil je je inschrijven voor een ander leerjaar? Download dan hier het aanmeldingsformulier.

Wanneer je op Houtens zit, vragen wij je daar aan te geven dat je de overstap wil maken naar College de Heemlanden. Ook in dat geval kun je je bij ons inschrijven via het onderstaande aanmeldingsformulier.

College de Heemlanden en Houtens bieden meer kansen voor kinderen met een dubbeladvies mavo-havo

Op 23 januari 2017 hebben alle basisscholen in Houten en omgeving een brief gekregen over het gezamenlijke aanbod van Houtens en College de Heemlanden voor kinderen met een dubbeladvies mavo-havo. Deze brief bevat de meest recente informatie en is hieronder in te zien en/of te downloaden.

Aanmeldingsprocedure

Leerlingen worden aangemeld via de basisschool. De basisscholen weten precies hoe dit gaat en kunnen u nader informeren. Wil je je inschrijven voor een ander leerjaar? Download dan het aanmeldingsformulier onderaan deze pagina.

Veelgestelde vragen

Moet de school van aanmelding elke leerling aannemen?

Nee. De school waar een leerling wordt aangemeld hoeft niet alle leerlingen op de eigen school te plaatsen. Wel moet de school altijd eerst onderzoeken of zij de leerling een passend onderwijsprogramma kan bieden.