GET STARTED!

Wat leuk dat je onze website bezoekt. Kijk rustig rond, want je vindt op deze pagina veel informatie over onze school. We hebben speciaal voor jou een aantal dingen op een rij gezet.

Met trots vertellen wij je over onze school College de Heemlanden. Wij willen dat jij het beste uit jezelf haalt. Wij zijn een school waar iedereen zich veilig voelt. Niet voor niets beoordelen leerlingen de veiligheid met een 9,2! (Bron: scholenopdekaart.nl)

Na de zomervakantie maak jij de overstap naar onze school: een nieuwe middelbare school. Dat is hartstikke leuk, maar ook best wel spannend! Serra en Isalinde zitten in 5 havo op College de Heemlanden in Houten en geven je allerlei tips over hoe jij een flitsende start kunt maken. Dus waar wacht je nog op? Get started!

Bekijk nu de promovlog Get started! op College de Heemlanden.

Naast het filmpje van Serra & Isalinde kun je ook zelf alvast een kijkje nemen in de school door een digitale vr-tour te maken.

Welkom!

Aanmelden

Je kunt je voor onze school aanmelden via de basisschool. Jouw basisschool weet precies hoe dit gaat en kan je meer informatie geven. Wil je je inschrijven voor een ander leerjaar? Download dan hier het aanmeldingsformulier.

Naar de brugklas

Op deze pagina lees je over hoe het eerste jaar op de middelbare school er bij ons uitziet. Welke vakken krijg ik eigenlijk? Gaan we op brugklaskamp? Gebruik we een agenda? Kan ik de weg wel vinden op school? Je zit vast vol met vragen. Je krijgt hier antwoord op veel vragen.

Open huis

Vind je het leuk om onze school beter te leren kennen, alleen of samen met je ouders? Op verschillende momenten in het schooljaar houden wij open huis. Op deze pagina vind je een overzicht van de verschillende activiteiten. Je bent van harte welkom!

Wie wij zijn

Op deze pagina's kun je lezen in ons schoolpaspoort over wie wij zijn en over wat wij doen op College de Heemlanden. Bij 'zo ziet onze school eruit' vertellen we over ons schoolgebouw: de gangen, de kluisjes, de lokalen, de aula en je kunt zelfs een vr-tour door de school maken. De Heemlanden-specials zijn activiteiten die maken dat wij wij zijn. Dit zijn de dingen die onze school speciaal maken. Kijk zelf maar!