Hé, jij daar!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze nieuwe website! Je zit nu in groep 7 of 8 en je staat dus voor een belangrijke beslissing: welke nieuwe school past het beste bij mij? Op deze website helpen wij jou en je ouders om een keuze te maken doordat wij je vertellen over wie wij zijn en over wat wij jou te bieden hebben. College de Heemlanden is een school waar je heen kunt met een advies voor havo, atheneum en atheneum-plus.

Kijk rustig rond, want je vindt hier veel informatie over onze school. We hebben speciaal voor jou een aantal dingen op een rij gezet. Je kunt alvast een kijkje nemen in de school door een digitale vr-tour door de school te maken. Daarnaast nemen Senna en Meike, twee van onze brugklasleerlingen, je mee voor een rondleiding door de school.

Virtuele rondleiding

Je kunt via deze link een digitale rondleiding door de school maken.

Stappenplan

  1. Open de Virtuele tour

  2. Voeg de webapp toe aan je startscherm. Hoe dit werkt?:

  • Klik op de menuknop van je internetbrowser of op de fysieke menuknop van je smartphone.
  • Klik vervolgens op: sneltoets toevoegen aan startscherm/beginscherm
  1. Open de webapp vanaf het startscherm van je smartphone en geniet van de virtuele tour.

Senna en Meike leiden je rond

Senna en Meike, twee van onze brugklasleerlingen, nemen je mee voor een rondleiding door de school. Ze interviewen ook een aantal andere leerlingen en natuurlijk krijgen docenten en medewerkers het woord.

Klik hier om de rondleiding te krijgen van Senne en Meike.

Meer weten?

Aanmelden?

Je kunt je aanmelden via de basisschool. Jouw basisschool weet precies hoe dit gaat en kan je meer informatie geven. Wil je je inschrijven voor een ander leerjaar? Download dan hier het aanmeldingsformulier. Verder vind je hier antwoord op de meest gestelde vragen

Naar de brugklas

Op deze pagina lees je over hoe het eerste jaar op de middelbare school er bij ons uitziet. Welke vakken krijg ik eigenlijk? Gaan we op brugklaskamp? Gebruik we een agenda? Kan ik de weg wel vinden op school? Je zit vast vol met vragen. Je krijgt hier antwoord op veel vragen.

Open huis

Vind je het leuk om onze school beter te leren kennen, alleen of samen met je ouders? Op verschillende momenten in het schooljaar houden wij open huis. Op deze pagina vind je een overzicht van de verschillende activiteiten.

Wil je een rondleiding van twee brugklasleerlingen? Bekijk dan dit filmpje op de pagina Zo ziet onze school eruit. Senna en Meike nemen je mee.

Ken je ons?

Op deze pagina's kun je lezen in ons schoolpaspoort over wie wij zijn en over wat wij doen op College de Heemlanden. Bij 'zo ziet onze school er uit' vertellen we over ons schoolgebouw: de gangen, de kluisjes, de lokalen, de aula en je kunt zelfs een vr-tour door de school maken. De Heemlanden-specials zijn activiteiten die maken dat wij wij zijn. Dit zijn de dingen die onze school speciaal maken. Kijk zelf maar!