Musical BACKSPACE

Stel je voor dat je een foutje maakt. En dat de gevolgen niet te overzien zijn. Kon je die fout dan maar ongedaan maken. Op BACKSPACE drukken en opnieuw beginnen.

'Ze zouden met deze musical langs andere middelbare scholen moeten gaan.'

De leerlingen van College de Heemlanden hebben met compassie neergezet hoe iemand zich moet voelen die de fout maakt zichzelf voor de camera bloot te geven. Je bent niet per se naïef, je bent tè goed van vertrouwen. En verliefd. En dan doe je wel eens gekke dingen. Zoals jezelf bloot geven, letterlijk. Is er dan nog iemand bij wie je terecht kunt?

Dit actuele thema werd prachtig uitgespeeld. Met passende liedjes die adembenemend gezongen werden. Met dansen die de show compleet maakte.

Van woensdag 22 t/m vrijdag 24 februari vonden de voorstellingen van de musical Backspace plaats in Theater Aan de Slinger. De galavoorstelling was op donderdagavond 23 februari.

Omroep Houten: cultuur de la Crème

In het programma Cultuur de la Crème van Houten FM van donderdag 23 februari was een interview te horen met één van de hoofdrolspelers van de musical, Jeroen Schwarze. Luister hier naar het interview op Houten FM; in de opname van het tweede uur (minuut 47 tot en met minuut 53).

Omroep Houten schrijft: Het Talent van de week was dit keer Jeroen Schwarze, deelnemer aan de (jaar)musical van college De Heemlanden. Jeroen speelt de rol van Tristan.