Al 25 jaar thuis in Houten!

INSCHRIJFDATUM VERLENGD TOT 1 JUNI!

Beste (oud)leerlingen, (oud)medewerkers en andere geïnteresseerden,

Op 17 juni is het zover, de reünie van College de Heemlanden. We bestaan 25 jaar en daar hoort een feest bij. Een mooie gelegenheid om weer eens bij elkaar te komen met iedereen die de afgelopen 25 jaar een voetstap heeft achtergelaten in de school.

Uiteraard staat de reünie in het teken van het ontmoeten van oud klasgenoten en docenten. Het zal een gezellige avond worden, vol met herinneringen, maar ook met nieuwe verhalen. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje en met leuke activiteiten.

Aanvang: 19.00 uur. Einde: 24.00 uur. Kosten: 10 € (inclusief 2 consumpties), gratis voor (oud-)medewerkers

Schrijf je vòòr 1 juni in op www.reunieheemlanden.nl en laat iedereen die je nog kent uit je "Heemlanden-tijd" weten dat deze site er is!

We hopen jullie allen te mogen ontmoeten op 17 juni.

Playlist voor de reünie

Help ons een playlist te maken voor de reünie door de leukste muziek uit je Heemlanden-tijd door te geven. Je kunt de link naar de poll vinden op de Facebook-pagina.

Jubileumboek in de maak

Herinneringen aan College de Heemlanden

Er zijn van die momenten in je middelbare schooltijd die je niet snel vergeet. Die draag je de rest van je leven met je mee. Omdat je voor het eerst (zonder je ouders) met je klasgenoten uit de brugklas gaat kamperen. Omdat je vriendschappen sluit met klasgenoten in het buitenland tijdens de werkweek. Maar ook het moment dat je op het podium staat en meedoet aan Heemlanden in Concert of de Gedichtendag vergeet je niet meer. Of het moment waarop je met elkaar in het theatercafé neerploft na de laatste uitvoering van de musical waar je samen weken naartoe hebt gewerkt. En natuurlijk staat ook het moment dat je je in een limousine (of achterop een tractor) naar de diploma-uitreiking laat rijden in je geheugen gegrift.

Bedankt voor alle herinneringen die jullie hebben gedeeld de afgelopen weken via de google-formulieren. We zijn aan de slag met het samenstellen van een mooi jubileumboek. We houden jullie op de hoogte van de stand van zaken.

Eerder dit jubileumjaar

College de Heemlanden viert haar jubileumjaar met diverse activiteiten. We zijn in oktober 2016 met iedereen een dag naar de Efteling geweest; donderdag 31 maart hebben we samen studie A12 op zijn kop gezet stond er een groot leerlingenfeest op het programma en aan het einde van het schooljaar sluiten het jubileumjaar dus af met een reünie op zaterdag 17 juni.